Dé Hippe Kippe Slinger by Jurianne Matter...

  • Geplaatst op
  • Door Claudia
  • 0
Dé Hippe Kippe Slinger by Jurianne Matter...

In 2010 ontwierp Jurianne Matter speciaal voor Hippe Kippe een DIY feestslinger. Hippe Kippe is een toffe winkel waar je dameskleding, schoenen en lifestyle spulletjes koopt. De slinger is ongekend populair, tot op de dag van vandaag blijven bezoeken voor een download komen. Download nu de slinger GRATIS!

Het was medio 2010, dat we Jurianne Matter vroegen iets speciaals voor ons te gaan ontwerpen vanwege de opening van onze nieuwe winkel. We waren op zoek naar een cadeautje om de opening in stijl met jullie te vieren. Na een middagje flink bomen waren we er uit; Jurianne zou een DIY slinger voor de klanten van Hippe Kippe gaan ontwerpen, de Hippe Kippe Slinger! We waren het al bijna weer vergeten, maar deze slinger is ongekend populair én gratis te downloaden vanaf onze website.

Hóe populair, daar komen we nu achter. Onze nieuwe website is pas een paar dagen online en zoveel bezoekers komen langs voor de Hippe Kippe Slinger! Natuurlijk kunnen wij niet anders dan deze slinger weer opnieuw opnemen op onze website...

Hippe Kippe slinger, blad 1

Hippe Kippe slinger, blad 2

Hippe Kippe slinger, de werkbeschrijving

Wij wensen je een heel fijn feestje! 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.