Trendupdate: Prints

Trendupdate: Prints

Prints zijn niet weg te denken. Vooral niet uit de collectie van Hippe Kippe. Ben jij benieuwd? Lees dan verder!

Prints zijn niet weg te denken. Vooral niet uit de collectie van Hippe Kippe. Prints zijn gek genoeg super bepalend voor het gevoel dat je bij een kledingstuk hebt. Ze kunnen zorgen voor een glimlach, een blij gevoel maar ook een stukje romantiek. En ze maken vooral een kledingstuk herkenbaar (dat is ook niet heel gek). Yes, Dat ben JIJ, daar in dat toffe gebloemde jurkje! In onze webshop hebben we veel verschillende prints en de keuze is reuze dus daar hoef je je gelukkig niet druk om te maken.

 

  • Flower power bloemen vormen een te gek contrast tegen een donkere of juist lichte achtergrond. Zo zie je in onze collectie vele van dit soort jurkjes en rokjes. Toch moet ik wel eerlijk zijn: Zelf draag ik eigenlijk bijna geen “kleuren”. Maar door alle lieflijke bedrukte items, word ik zowaar zelf een beetje verliefd op al die bloemen printjes. Dus zit er eigenlijk maar een ding op: zelf ook aan de flora! 

 

  • Strepen een van mijn favoriet, ook al is hij niet origineel dat geef ik toe maar heel handig om te combineren met andere prints.Van links naar rechts, horizontaal of verticaal, gekleurd of zwart/wit.

 

  • Stippen een leuker woord hiervoor is “polka dots” Ze kunnen je outfit meer pit geven maar ook het speelse effect. Let wel op dat je de rest van je outfit simpel houdt, je wilt tenslotte niet als een van de 101 dalmatiërs voor de dag komen. Focus je daarom alleen op je kledingstuk en niet op extra accessoires met nog eens stippen of natuurlijk die “polka dots” ;-)

 

  • Sterren heb je onze te gekke nieuwe collectie van Fabiënne Chapot al gezien? Voorzien van vele sterren. Dus dames wacht niet langer en “SHINE” als een ster! Ojaaaaa en vergeet onze sterren panty van Bonnie Doon niet! Ook te gek ;-)

 

  • Grafische prints je kunt ook helemaal uit je dak gaan met een item met grafische print. Maar denk er wel aan draag hierbij zo min mogelijk accessoires . Combineer het met effen kleuren. Op deze manier laat je namelijk de print spreken. Dit geldt overigens voor alle prints ;-)

 

  • De ruit deze is ook in de collectie van Hippe Kippe niet weg te denken. Telkens is die er weer. Niet alleen in kleding maar ook in te gekke sokken! Leuk om te combineren onder jouw effen rok bijvoorbeeld. 

 

Wat is jouw favoriete print? En krijg je ook dat gevoel: zelf aan de flora of dat je wilt shinen als een ster?! Let me know.

 

 

 

X Liefs Zoë

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.