Comfort food :-)

Filters


Tony's Chocolonely Regenboog Classics

Regenboog Classics

Tony's Chocolonely
Tony’s draagbare regenboog neem je mee naar iedereen die een kadootje verdient. Want deze kadoverpakking zit tjokvol met Tony’s favoriete smaken melk, puur, melk karamel zeezout, melk hazelnoot, melk noga en puur amandel zeezout.

€19,95


Tony's Chocolonely AS21 Tony's Chocolonely Regenboog Classics 3-pack

AS21 Tony's Chocolonely Regenboog Classics 3-pack

Tony's Chocolonely
Tony’s draagbare regenboog neem je mee naar iedereen die een kadootje verdient; je schoonmoeder, je verre tante of die nieuwe buurman. Want deze kadoverpakking zit tjokvol met Tony’s favoriete smaken in melk, melk karamel zeezout en melk met hazelnoot.

€9,95


Tony's Chocolonely Melk Shortbread Karamel

Melk Shortbread Karamel

Tony's Chocolonely
Deze jongen werd gekozen tot de winnaar van de Limited Editions 2018. Dus hij is er weer: de melk shortbread karamel. Daar zeg je geen 'nee' tegen...... Go shorty!

€3,50


Tony's Chocolonely Puur 70%

Puur 70%

Tony's Chocolonely
Deze pure lekkernij met 70% cacao in blauwe wikkel (je weet wel waarom, toch?) doet ’t heel goed bij de koffie, in ‘n recept, of gewoon eens op een blauwe maandag.

€3,50


Tony's Chocolonely Melk Coffee Crunch

Melk Coffee Crunch

Tony's Chocolonely
Hierbij de nieuwste telg: Melk Coffee Crunch! De perfecte combinatie van crunchy koffiebonen met melkchocolade. De zoetige koffiebonen komen uit Ethiopie en zijn zowel biologisch als fairtrade.

€3,50


Tony's Chocolonely Donkere Melk

Donkere Melk

Tony's Chocolonely
Donkere melk, wa’s dat? Da’s volle, romige melkchocolade met de kraak en smaak van pure chocolade. En dat met 42% cacao! Daar worden wij niet alleen blij van, de partnerboeren in Ghana en Ivoorkust ook. En we hebben zo’n donkerbruin vermoeden.. jij ook!

€3,25


Tony's Chocolonely Puur Amandel Zeezout

Puur Amandel Zeezout

Tony's Chocolonely
Deze pure chocoladereep met knapperige amandelen en zeezout is in Portland (USA) een bestseller. Wist je dat je ons daar tegenwoordig ook tegen kunt komen? Blijkt dat hij hier ook heel veel fans heeft!

€3,25


Tony's Chocolonely Puur Pecan Kokos

Puur Pecan Kokos

Tony's Chocolonely
Kokos en pecannoten in een stevige, pure reep met 51% cacao, deze reep is een echte Club Tropicana! Waan je in een hangmat op een strand met wuivende palmbomen, met deze reep binnen handbereik. Wake me up before you coco!

€3,25


Tony's Chocolonely Melk Chocolade

Melk Chocolade

Tony's Chocolonely
Fairtrade melkchocoladereep met tenminste 32% cacao. Met deze melkchocolade heb je een klassieker in handen! Het is de allereerste Tony's reep, sinds 2005 en is gewikkeld in een alarmerend rood jasje.

€3,25


Tony's Chocolonely Melk Karamel Zeezout

Melk Karamel Zeezout

Tony's Chocolonely
Dit is een reep om serieus te nemen: Tony’s melkchocolade zoals je ‘m van ons kent, gevuld met stevige stukjes karamel én een korreltje zeezout. Deze smaak was een limited edition, maar is toegevoegd aan het vaste assortiment van Tony's Chocolonely.

€3,25


Tony's Chocolonely Wit Framboos Knettersuiker

Wit Framboos Knettersuiker

Tony's Chocolonely
Om een wit voetje te halen bij alle Tony's fans, is 'ie weer terug! Witte chocolade met fruitige stukjes framboos en 'n royale schep knettersuiker. Terug van weggeweest en here to stay! Zijn ze nou helemaal knetter geworden bij Tony's?

€3,25


Tony's Chocolonely Witte Chocolade

Witte Chocolade

Tony's Chocolonely
Hè hè, daar is-ie dan! Tony's eigen 'obroni' (dat is 'witte' in het Ghanees)! Waarom nu pas? Nou, deze witte reep is gemaakt met traceerbare cacaoboter van onze partnercoöperaties, en dat was best ingewikkeld.

€3,25


Tony's Chocolonely Wit Stracciatella

Wit Stracciatella

Tony's Chocolonely
Tony's Chocolonely Wit Stracciatella bestel je bij Hippe Kippe, de leukste hippe Dameskleding & Lifestyle shop van Nederland.

€3,50


Incl. btw