Party

Filters


Engelpunt Sun

Sun

Engelpunt
Stoffen slingers voor het leven. Sun is een hartverwarmende slinger van maar liefst 24 vlaggen aan een roze band. Op bijna elk vlaggetje straalt de zon je tegemoet: hoog aan de hemel, net boven de horizon of als hart van een fruitige lolly.

€39,95


Engelpunt Circus

Circus

Engelpunt
Circus; een slinger voor het leven! Laat de show maar beginnen! Slinger Circus is een feestelijke kleurenfontein. Elke vaan bestaat uit twee bonte contrasterende kleuren.

€39,95


Engelpunt Cool

Cool

Engelpunt
Stoffen slingers voor het leven. Cool staat voor swingend, stevig, robuust en avontuurlijk. Precies de uitstraling die ENGEL. aan deze slinger wilde meegeven.

€39,95


Engelpunt Cool Mini

Cool Mini

Engelpunt
Cool mini is het kleine broertje van slinger Cool. 16 bont gekleurde vlaggetjes aan een blauw lint van 3.75 meter. Cool staat voor swingend, stevig, robuust en avontuurlijk. Precies de uitstraling die ENGEL. aan deze stoffen slinger wilde meegeven.

€19,95


RICE Raffia Christmas Garland

Raffia Christmas Garland

RICE
Een zeer schattige handgemaakte kerstslinger die je tijdens de kerstdagen kunt ophangen - hij is 100 cm lang. Deze is met groene kerstbomen van 100% natuurlijke raffia, en is gemaakt in Madagaskar.

€14,90


Engelpunt Sun Mini

Sun Mini

Engelpunt
Sun mini is het kleine broertje van slinger Sun. 16 bont gekleurde vlaggetjes aan een blauw lint van 3.75 meter. Op bijna elk vlaggetje straalt de zon je tegemoet: hoog aan de hemel, net boven de horizon of als hart van een fruitige lolly.

€19,95


Engelpunt Circus Mini

Circus Mini

Engelpunt
Circus mini is het kleine broertje van slinger Circus. 16 bontgekleurde vlaggetjes aan een blauw lint van 3.75 meter. Elk vlaggetje is een durfal met twee contrasterende kleuren. Samen vormt deze stoffen slinger een vrolijke aanwinst voor ieder feestje.

€19,95


Incl. btw